Buitenschrijnwerk van topkwaliteit. Aluminium deuren en ramen: kwaliteit tegen een eerlijke prijs. Ramen en deuren in aluminium, PVC en hout.
 ramen deuren schuiframen tops-schaut ramen en deuren

Buitenschrijnwerk en alle toebehoren

Tops-Schaut uit Herentals (in de provincie Antwerpen) heeft reeds tientallen jaren ervaring met de productie van ramen en deuren. Zo gingen wij in 1994 van start met een vestiging in Morkhoven, maar door de aanhoudende groei van het bedrijf verhuisden we in 2001 naar onze huidige gebouwen. Hier openden we een nieuwe showroom en een industriehal voor de productie van aluminium deuren en ramen. Naast dit aluminium buitenschrijnwerk van eigen makelij kunt u bij ons eveneens terecht voor ramen, deuren en schuiframen in hout en PVC.


Daarenboven vindt u bij ons allerlei toebehoren die uw ramen, deuren en schuiframen helemaal compleet maken. Zo bieden wij u verschillende mogelijkheden op gebied van zonwering, ventilatie en inbraakbeveiliging. Bent u op zoek naar specifieke oplossingen voor passief woningen of lage-energiewoningen? Ook dan bent u bij Tops-Schaut aan het juiste adres! Al onze producten worden bovendien steeds met de grootste nauwkeurigheid geplaatst door ons team van vakmensen, zowel bij nieuwbouw als bij renovatie.

 
Naast dit aluminium buitenschrijnwerk van eigen makelij kunt u bij ons eveneens terecht voor ramen, deuren en schuiframen in hout en PVC.

U kan er van op aan dat al onze producten gemaakt worden zoals het moet: door goed opgeleide vakmannen en enkel met hoogwaardige materialen, op een gecontroleerde manier. Het bewijs hiervan is ons Procescertificaat (uitgereikt door BCCA). Wilt u graag eens een kijkje komen nemen in onze toonzaal of in onze schrijnwerkerij? Dan bent u altijd van harte welkom! Geeft u ons wel vooraf een seintje via mail of telefoon, en dan zorgen wij ervoor dat de juiste persoon aanwezig is om al uw vragen te beantwoorden.

Kijk rustig even rond op onze website en ontdek wat wij u kunnen bieden!


Blijf op de hoogte:
VOORNAAM:
NAAM:
E-MAIL:
Ontdek onze referenties:
Contacteer ons:
Tops-Schaut bvba
Noordervaart 23, 2200 Herentals
T 014 / 26 12 67 F 014 / 26 76 06
info@topsschaut.be
Maandag - vrijdag: 9u00 - 12u00 & 13u00 - 17u00
Zaterdag, zon- en feestdagen gesloten.